Om oss

Om oss

Lategne Eiendom AS

Lategne Eiendom AS er et lite arkitekt- og konsulentkontor i Mandal som utfører arkitekttjenester og eiendomsutvikling innen de fleste typer bygg i tiltaksklasse 1 og 2.

Arbeidsfeltet er hovedsakelig i Agder, men har også bred erfaring fra andre steder i landet, altså ikke særlig geografiske begrensinger.

Bedriften anvender moderne DAK-verktøy til utførelse av de forskjellige arkitekt-tjenestene ( hovedsakelig DDS, Data Design System).

Aril Larsen fra Marnardal er eier og daglig leder. Tidligere relevant arkitekterfaring har Larsen hovedsakelig som leder av Konsmo Fabrikkers tegnekontor igjennom 11 år, og har også drevet arkitektkontor i 8 år. Formell utdannelse er fra ingeniørhøgskolen i Grimstad (Bygg/Anlegg).

Lategne Eiendom AS fokuserer på funksjonelle og kostnadseffektive bygg, tilpasset tomt og omgivelser, gjerne inspirert av moderne arkitektur. I tillegg står «fornøyde kunder» øverst på agendaen. Dette sikres gjennom kompetanse, erfaring og ikke minst personlig oppfølging.

For proff-kunder vil kjøp av arkitekt og konsulenttjenester hos Lategne Eiendom AS frigjøre tid og kapasitet som ellers kan brukes på andre innbringende områder. Befaring på tomt og personlig oppfølging av tiltakshaver/kunde inngår som en naturlig del av våre tjenester.

Lategne Eiendom AS holder til i Norges sydligste kontorlandskap hos Havutsikt AS. Vi har topp moderne kontorlokaler, like i sjøkanten i Mandal, med utsikt til Ryvingen fyr